3-1. 70 min Sondre Dvergsdal
4-1. 92 min Sondre Dvergsdal

Gult kort: Thomas Sletten, Varhaug
Rødt kort ( 2 gule) Kim Håland Stokkeland, Vigrestad

Rammen var perfekt: vindstille, klart, 4°, stinn brakke, flomlys og grilling. Det skulle bli en fest på Iden denne kvelden. Lokaloppgjør mot Vigrestad. Skikkeligt oppgjør som telle så mye. Vi viste at Vigrestad hadde et ungt og godt lag, og det fikk vi se, særs i første omgang. Varhaug guttane ble løpt i mellom, og det var full fortjent at det stod 0-1 etter 20 min. Flott frispark, satt rett i krysset av Marius Hegelstad. Vigretad kom til ytterlige 2 store sjanser, men en god William Vigrestad Øvsthun gjorde en kjempejobb i VIL buret. Etter dette så tok Varhaug mer og mer over, og returen på en corner satte Rolf Auestad kontakt i nota, og 1-1. Varhaug presse på for ledelse før pause, men det ble ikke flere mål i første omgang. Lagene gikk til pause, mens det ble kjørt konkuranse på banen, og Skrettingpølsene forsvant som varmt hvetebrød. Jan og Lars Gaute mannet spillerene opp i pausen, og det var et mye mer friskt og ballsikkert Varhaug lag som vi fikk se i 2. omgang. Kun 6 minutt ut i omgangen fikk Ivar Løge det rommet han trengte, og 2-1. Varhaug hadde snudd kampen, og ville mer. Vi ville ha en større ledelse forran returoppgjøret. Midtveis i andre omg, vinne VIL ballen høyt oppe, Sondre komme på skuddhold. Denne gangen får han ned ballen, og i mål,3-1. Vigrestad kommer på noen få overganger, men det er Varhaug som kjøre, og har flere store sjanser. Men 4-1 målet kommer ikke før det står 92.30 på stadionuret. Sondre Dversdal igjen. Vigrestad får en av sine stoppere utvist rett før den siste scoringen til Sondre, og må nok gjøre noen omrokeringer til neste kamp. Kamen ende 4-1 og Varhaug har et godt utgangspunkt før kvaliken avgjøres på Vigrestad sin nye storstue, onsdag 8/11 kl 1900. Be there:-)

Start opstilling :
Varhaug (3-5-2) William Vigrestad Øvsthun – Helge Skretting, Martin Ånestad, Arian Ødegård – Jakob Lye Skretting, Rolf Auestad ( Ole Varhaug fra 75.), Ivar Løge, Sondre Dvergsdal, Lars Trygve Madland – Thomas Sletten, Kristoffer Mjåtveit

Vigrestad (4-4-1-1) Arve Hølland- Erik Stålesen Høyland ( Sven Moi Ims fra 52.) , Kim Håland Stokkeland, Trond Atle Sandve, Martin Norheim – Mads Risa, Bjarne JR Mæland ( Stein Tore Aarsland fra 75.), Ruben Vold, Atle Bratland ( Markus Anthony Lund fra 88.) – Marius Hegelstad – Anders Mæland

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....