Golfsimulator

Golfsimulator på Varhaug
Golfsimulator på Varhaug

Opplev golfens magi året rundt med vår avanserte innendørs golfsimulator – perfekt for å forbedre svingen din uansett vær! Ta golfspillet ditt til nye høyder med vår toppmoderne golfsimulator, som gir deg realistiske baneforhold og presise data for hver sving.

Slik blir du medlem av golfsimulatoren: Send en mail til helene@vil.no eller annhelen@vil.no
Aktiv medlem i idrettslaget/treningssenteret: + 600,-. Kun medlem golfsimulator: 2400,-. Drop-in koster 200 kr per gang per person (3 timer). For å kunne benytte seg av dropin-timer må du være med en person som allerede er medlem, da det ikke er mulig å booke tid uten å være medlem i golfsimulatoren.

Informasjon:  

Personlig kode til golfsimulator-døra får du i egen mail fra VISO. Den koden bruker du for å komme inn døra, og det er din personlige kode som skal kun brukes av deg. Dersom din personlige kode blir misbrukt, blir ditt medlemskap avsluttet uten refusjon. For å booke tid i kalenderen laster du ned appen Rubic Connect og følger oppskriften i vedlegget.

Last ned Rubic Connect:
App for Android
App for IOS

  1. Dersom du har med deg andre som ikke er medlemmer i simulatoren, er det ditt ansvar at det betales drop-in. Dersom drop-in ikke betales må vi stenge medlemskap til medlem som har booket bane. Medlemskapene er basert på tillit, så det er viktig at dette følges opp av medlem som har booket tid. 
  2. Det er kun tillatt å booke 2 ganger i uken og maks tid er 3 timer hver gang. Den er også kun tillatt å booke 10 dager frem i tid. Dette gjør vi for å prøve oss litt frem, samt at alle skal ha mulighet til å få tid i simulatoren ila en uke. Kom gjerne med tilbakemelding dersom dere ønsker endringer.

Før dere kommer anbefaler vi at dere laster ned Trackman Golf og registrer dere der. Det gjør at det går raskere å logge inn.

Det er på touchskjermen på veggen dere velger om dere vil trene, hvilke baner som skal spilles o.l. Anbefaler å trene på det som heter Virtuell bane i plassen for «Shoot analysis»

Det er anbefalt å stå minst 2 meter fra sensoren når dere slår. Alle jern- og driverslag SKAL skje fra det tjukke teppet. Det kan puttes fra det tynne teppet om ønskelig, men ikke stå lenger enn 3 m fra sensoren.

Last ned Rubic Connect:
App for Android
App for IOS