Timeplan Iden treningssenter

MORGENPULS og LØPEINTERVALL En effektiv morgenøkt på tredemølle hvor kondisjonen står i høysetet. Fokus er høyintensitetstrening satt sammen i ulike tidsintervaller. LØPEINTERVALL kan også kombineres med sirkeltrening, da begge timene varer 30 sekund og er lagt opp rett etter hverandre. 

SIRKELTRENING Trening for hele kroppen ved bruk av forskjellig utstyr og kroppsvekt.  Funksjonell trening som kan tilpasses alle nivåer og treningsmål. Timen foregår i studio. En kan gjerne kombinere denne timen sammen med løpeintervall rett etterpå. 

MORGENFOGGEL En effektiv morgenøkt med fokus på trening av hele kroppen  ved bruk av forskjellig utstyr og kroppsvekt. Fokus er å kombinere styrketrening med høyintensitetstrening satt sammen i ulike tidsintervaller. 

DAGENS (WOD) WOD er en forkortelse for Workout Of the Day og kommer opprinnelig fra Crossfit-miljøet. Dette er høyintensiv trening med vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebell, trening med egen kroppsvekt og mange andre øvelser. Fokuset i timen er mestring og vi jakter alltid på å sitte igjen med godfølelsen etterpå.
Vi tilpasser timen og øvelsene til ditt treningsnivå. Timen foregår i treningsstudio.

ZUMBA® er en super-populær treningsøkt verden over. Du får brukt hele kroppen og i tillegg er det kjempegøy!
En dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og pop-musikken du hører på radioen drar deg gjennom timen som har enkle bevegelser. Zumba-timen på Iden er laget for å passe for alle. Timen foregår i salen.

KETTLEBELL Styrke, utholdenhet og eksplosivitet. Trening med kettlebells er en funksjonell, effektiv og dynamisk treningsform. Timen foregår i salen.

TRX Slyngetrening gir deg styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Passer alle – uansett kjønn og treningsnivå. Slyngetrening styrker særlig kjernemuskulaturen, og er en veldig god trening for å forebygge ryggsmerter. Timen foregår i salen.

STYRKE UNGDOM dette er en mulighet for deg som er under 15 år til å kunne benytte deg av studio uten at en voksen trenger å følge. Her er det en personlig trener tilgjengelig som passer på at øvelser blir utført teknisk riktig, i tillegg til at du kan få gjennomgang av program/øvelser dersom du ønsker.

BASISBALL® er trening som passer for alle i alle aldre og kan tilpasses alle nivåer. Hovedfokuset i treningsøktene er funksjonell basistrening og allsidighet. Enkelt og gøy. Ingen koreografi, kun øvelser. Gjennom BasisBall-treningen vil du raskt merke bedre kroppskontroll. Denne treningsformen er skadeforebyggende og noe av det beste du kan gjøre for kroppen din for å utvikle din fysiske kapasitet. Denne timen har ekstra fokus på kjernetrening, i tillegg til å jobbe med å øke utholdenheten.

MOR & MINI Trening med fokus på opptrening etter graviditet. Denne timen blir gjennomført som kursbolker på 6 uker. En melder seg på kursene. Se mer info her

FULLKROPPSØKT (kan ha med barn). Trening for hele kroppen hvor du kan ha med barn på trening. Bruker kroppsvekt og forskjellig utstyr. Timen foregår i salen.

STYRKE & PULS Trening for hele kroppen ved bruk av forskjellig utstyr og kroppsvekt. Fokus er å kombinere styrketrening med høyintensitetstrening satt sammen i ulike tidsintervaller. Funksjonell trening som kan tilpasses alle nivåer og treningsmål. Timen foregår i salen eller i studio.