IMG_0776

Varhaug vant 6 poengskampen mot Austrått

Austrått – Varhaug 2-4 (1-3)

4. divisjon, avd. 02 – Iglemyr gras, 5. oktober

Mål: 1-0 (1), 1-1 Kyrre Woldstad (17), 1-2 Sondre Dvergsdal (20), 1-3 Torben Dvergsdal (29), 2-3 (46), 2-4 Torben Dvergsdal (49)

Om kampen: Dette var kampen Varhaug måtte vinne, men på den våte og lille grasbanen på Iglemyr, så var det Austrått som fikk drømmestart etter bare 20 sek, og 1-0. Varhaug tok etter hvert tak i kampen 17 min ut i kampen så kom Kyrre Woldstad seg fri på venstre siden, og satte den kontant i nota. 3 min etter var Sondre Dvergsdal frempå og satte 3-1, etter en meget bra ball fra Lars Trygve Madland. Torben kom og på scoringslisten og det stod 3-1 til pause. Andre omgang startet like forferdelig som første, 48 sek var gått og det stod 2-3. Men Torben Dvergsdal ville ikke gi slipp på 2 måls ledelsen, og sette et lang skudd i motsatt hjørne. Flott skudd. Austrått trykket på, men kom ikke nærmere, og Varhaug kunne reise hjem med 3 viktige poeng i bagasjen. Neste kamp er mandag 16. okt kl 1900, hjemme mot Avaldsnes

Varhaug (4-3-3): William Vigrestad Øvsthun – Christian Ingdal Johannessen, Helge Skretting, Glenn Andre Frøyland (Marius Nevland fra 7.)(Sasa Nedic fra 74.), Ole Varhaug – Lars Trygve Madland, Sondre Dvergsdal, Rolf Auestad – Thomas Sletten (Fredrik Husveg fra 46.), Torben Dvergsdal, Kyrre Woldstad
Gult Kort: Marius Nevland

Poeng Varhaug: Torben Dvergsdal 3, Sondre Dvergsdal 2, Rolf Auestad 1

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....