Varhaug – Avaldsnes 3-0 (0-0)
4. divisjon, avd. 02 – Varhaug kunstgras, 16. oktober
Mål: 1-0 Thomas Sletten (52), 2-0 Helge Skretting (64), 3-0 Kyrre Woldstad
(88)
Om kampen: Avaldsnes kjempet godt i første omgang, og hadde, i likhet med hjemmelaget, flere store sjanser. At det stod 0-0 til pause var greit. Men i andre omgang ville Varhaug mest, og det handlet då mye om hjemmelaget. Med en relativt tidlig scoring av en frisk Thomas Sletten, så kunne VIL senke skuldrene litt. Spille skulle gå kjappere, og det var meget fortjent når Helge Skretting headet inn en corner, og 2-0. Kyrre Woldstad kommer innpå og skaffer straffe, der en meget god keeper fra Avaldsnes redder fra Rolf Auestad. Samme Woldstad ordne like godt 3-0 selv i sluttminuttene, og VIL vinne meget fortjent i det nye flomlyset på Varhaug. Vard Haugesund vinne og sin kamp mot Frøyland og det blir spennende dei 2 siste kampene.

Ny kamp allerede på fredag, då borte mot Djerv 1919. Gule kort til Thomas Sletten og Sondre Dvergsdal. Sondre må dessverre sone neste kamp