Alag VIL

Varhaug fosser videre

Vaulen – Varhaug 1-4 (0-1)
4. divisjon menn, avd. 01 – Vaulenbanen, 27. september
Mål: 0-1 Torben Dvergsdal (42), 0-2 Arian Ødegård (49), 0-3 Arian Ødegård (59), 1-3 (64), 1-4 Torben Dvergsdal (80)
Gult kort: Narve Bø(62), Sondre Dvergsdal (69), Jakob Lye Skretting (77), Rødt kort: Fredrik Stray Tjaum, Vaulen (77)
Om kampen: I lett motvind og regnbyger så spilte Varhaug fin fotball, og kom til mange sjanser i første omg. Vaulen kjøre mye langt i medvinden, men var egentlig ikke farlig. Varhaug derimot spilte seg frem på begge sidene, og med nok en gang friske vinger i Jakob og Thomas kom vi til mange gode sjanser. Flere av disse skulle vi satt. Vi krige mot noen store og kraftige oransje kledde Vaulen spillere, og vinne flere cornere. 3 min før pause så slår Sondre en corner, som Torben går opp på og heade til høyre for en utspilt Vaulen keeper. Omgangen ebber ut, og vi kan gå i garderoben med en full fortjent 1-0 ledelse. Det har stillnet noe i pausen, og det regne nesten rett ned. Varhaug starte omgangen bra og rulle opp sjanse på sjanse. Det skal ikke gå mange minutt før Ovar komme seg lekker fri på venstre side, innlegget kommer hardt inn langs bakken. Arian Ødegård er langt framme, og sette denne kontant i mål. Vi fortsette presset, og på ny dødball så score Varhaug. Sondre legge nok et perfekt legg, Arian går opp, og heade den utagbart i krysset, og 0-3. Etter dette så sleppe vi Vaulen inn i kampen. Vaulen får et frispark på høyre side, oppe med 16 m våres. Tar det kjapt , inn til en umarkert Vaulen spiller, og skuddet går til ventre for Ruben. Dette tenne Vaulen og vi må kjempe for å holde dei tilbake. Dette ender i gule kort på Sondre, Narve og Jakob. Dei 2 førstnevnte på dermed stå over neste kamp. Vaulen får frispark på hjørna av 16 m, men sette den rett i muren. Vaulen går etter dette litt tomme og vi kommer på noen store overganger. Thomas får ballen på venstre side, kjøre fremover og blir lagt ned av Vaulen sin kaptein. Dette fortjente gult kort mente dommeren. Dette var hans gule kort nr 2, og dermed rødt. På det påfølgende frisparket som igjen ble perfekt satt av Sondre, kom Arian frem med pannebrasken igjen , og rett i mål. Men denne gang var midtstopperen i offside. Etter dette så er det bare Varhaug som spille fotball, og komme til mange gode sjanser. Thomas spille igjennom en perfekt ball til Torben. Han er alene med en utrusende målvakt. Ballen lobbes over keeper og i mål, og kampen er avgjort. Hallvard Berge Galtvik komme og til flere sjanser. Varhaug vinne fortjent 4-1, og klatre opp til 2.plass igjen. Når så bunnlaget Bogafjell slår Frøyland så kan det bli en spennende høst. Neste kamp er borte på Strandalandet mot Midtbygden fredag 5/10. Var kjekt å se så mange grønne som er og ser på kamp. Trur vi var i flertall. Håper dere tar turen over neste fredag og.

Varhaug (4-4-1-1): Ruben Dvergsdal – Kristoffer Stokkeland, Ole Varhaug, Arian Ødegård, Marius Nevland (Ivar Løge fra 46.) – Jakob Lye Skretting (Hallvard Berge Galtvik fra 77.), Sondre Dvergsdal (Rolf Auestad fra 77.), Narve Bø (Gabriel Håland fra 85.), Thomas Sletten (Arild Auestad fra 85.) – Ovar Undheim Høyland – Torben Dvergsdal
Poeng Varhaug: Arian Ødegård 3, Torben Dvergsdal 2, Thomas Sletten 1

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....