Lagbilde 2021

Varhaug er videre i Obos cupen

Tekst – Svein Ødegård

I et skikkelig ruskevær på Voll stadion skulle gruppevinner i Obos cup 2021 avd 01 kåres. Stiv kuling på tvers av banen, regn og 17° ble servert spillere og det tilreisende publikum. Alle hjemmelagets supportere satt i bilene sine. Pga divisjonsforskjell så fikk Voll en straffe i forkant av kampen. Den ble enkelt reddet av Ruben Dvergsdal i Varhaug målet. Varhaug prøvde å spille langs bakken. Men Voll stod godt i mot den første halvtimen. 33 min ut i omgangen fikk Varhaug corner fra høyre. Perfekt legg fra Sondre Dvergsdal, Arian Ødegård går opp og heade ballen til høyre for keeper. 3 min senere vinne Ritthikiad Sitthisri ballen høyt,  spille til Thomas Moi, som krige ballen i mål bak hjemmelagets keeper. Dommeren legge ikke til et sekund, og vi kan gå i garderobe med komfortabel 2-0 ledelse.

Målet for 2 omg var å drepe kampen og få 0-3. Men når vi kanskje sto litt høyt, kom Voll på en farlig overgang. Det ende med felling innenfor straffefeltet, og hjemmelaget redusere. Kort tid etterpå fikk en Voll spiller drømmetreff og plutselig 2-2. Pga målforskjell så var det ok for Varhaug også med U her, vi ville bli gruppevinner med det resultatet. Vi har mange store sjanser, som vi burde satt, men skudd rett på keeper er enkle å redde. I motsatt ende så får Voll corner, og inne i feltet så treffe ballen en Varhaughand, og den 3.straffen til hjemmelaget. Heldigvis så bomme Voll, og vi rir av stormen, klare uavgjort og er videre til kvartfinale i årest Obos cup. Må og nevnes at vår hoved trener, Simon Sæternes Stapnes, fikk sin debut for Varhaug, når han kom inn 7 minutt før slutt.  Neste kamp for Varhaug er borte mot Vidar 2, mandag 4/10 på Lassa.

Obos kamp, 2.runde, 2.kamp
Voll stadion 27/9-21 kl 2000
Voll – Varhaug 2-2 (0-2)

Strafferedning av Ruben Dvergsdal før start 0-1. 33 min Arian Ødegård ( Sondre Dvergsdal) 0-2. 36 min Thomas Moi ( Ritthikiad Sitthisri) Pause Bytte 46 min Sondre Dvergsdal , Marius Hegelstad og Arian Ødegård ut, Rasmus Auestad , Ole Varhaug og Narve Bø inn Bytte 55 min Thomas Moi ut, Pasifique JR Nahimana inn Gult kort 60 min Oddbjørn Braut 1-2. 60 min str Gult kort 63 min Imre Ødegård

2-2 69 min

Bytte 74 min Magnus Skretting Helvig ut, Fredrik Gudmestad inn Bytte 83 min Are Bø ut, Simon Sæternes Stapnes inn Slutt 2-2

Vi vinner gruppen og er klare for sluttspill

Hilsen Svein Ødegård

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....