fotball

Varhaug er puljevinner!

Det var flott ramme rundt årets siste seriekamp på Varhaug, med mye folk på tribunen og et spennende utgangspunkt: Varhaug måtte ta minst ett poeng for å vinne puljen. Hjemmelaget gikk til pause med ettmålsledelse, etter en relativt jevnspilt omgang. I andre omgang hadde Varhaug vinden i ryggen, og presset bortelaget bakover på banen. Kampens store spiller, Fredrik Husveg, løp og løp – og slet ut alle figurene Moi prøvde som venstrebacker. Så når Helge Skretting skallet inn 3-1, og kampens gigant økte til 4-1 etter en fantastisk volley fra 20 meter, gikk luften ut av Moi. Varhaug scoret tre ganger til før full tid, og kunne dermed feire puljeseier etter en fantastisk sesong.

Laget, som har snittalder på under tjue år, har scoret vanvittige 85 mål. Det gir et scoringssnitt på ca. 23 minutter. Ovar Undheim Høyland har scoret 25 av dem og er lagets toppscorer, mens Ivar Løge ble stemt frem som årets spiller av publikum.
Nå venter kamper mot Klepp og Midtbygden i årets kretsmesterskap, før vi tar pause og retter blikket mot neste års knallharde 4. divisjon.

Kampfakta
Varhaug – Moi 7-1
(Pause 2-1)
1-0 Ivar Løge (2), 1-1 (15), 2-1 Ovar Undheim Høyland (23), 3-1 Helge Skretting (63), 4-1 Fredrik Husveg (64), 5-1 Ovar Undheim Høyland (81), 6-1 Lars Trygve Madland (86), 7-1 Narve Bø (91)
4. divisjon, menn
Varhaug kunstgras, 15. oktober
Dommer: Henning Karlsen, Eiger
Gult kort: Ingen.
Tilskuere: ca. 200

Varhaug (4-3-3): Ruben Dvergsdal (Christoffer Tjemsland fra 82) – Rolf Auestad, Helge Skretting, Arian Ødegård, Tor Stokkeland (Marius Nevland fra 73) – Sondre Dvergsdal, Ivar Løge, Narve Bø – Sasa Nedic (Lars Trygve Madland fra 78), Fredrik Husveg, Ovar Undheim Høyland

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....