Alag VIL

Varhaug ble et nummer for små mot Riska

Varhaug – Riska 2-6 (1-3)
4. divisjon menn avd. 01 – Varhaug kunstgress, 27. april
Mål: 0-1 Vetle Lunde Myhre (4), 1-1 Torben Dvergsdal (20), 1-2 Vetle Lunde Myhre (40), 1-3 Vetle Lunde Myhre (45), 1-4 Vetle Lunde Myhre (56), Vetle Lunde Myhre 1-5 Vetle Lunde Myhre (58), 2-5 Torben Dvergsdal (62), 2-6 Vetle Lunde Myhre (88)

Om kampen: Dvergsdal – Myhre 2-6. Det ble målmaskines dag i dag på Varhaug. 8 mål fra 2 mann! Alt lå til rette for en flott kamp denne fine fredagskvelden på Iden. Sola var fremme, vinden var løyet, og tempraturen bar preg om at det nærme seg i alle fall sommer. Dei ca 100 fremmøte fekk se et Riska lag som gikk høyt ut, og preste Varhaugs laget bakover. Som mot Sola så kommer vi fort under, og Riska`s nr 7, Myhre sette sin første for dagen. Riska forsetter å kjøre på overganger, men forsvaret til hjemmelaget rydde godt unna. Kampbilde endre seg gradvis, og vi bryte høyere og komme på noen flotte overganger. Den første er Ivar Løge servitør på, og inne i feltet får Torben Dvergsdal kontroll på ballen, og sette den til side for Riska sin keeper. Vi er like langt. Etter dette så kjøre Varhaug kampen. Minuttet etter målet komme Torben seg fri på siden, og innlegget treffe Ovar, som dessverre ikke klare sette ballen i mål. Nytt innlegg 3 min senere fra Stokkeland, Torben sette utenfor. Mye handle om Varhaug nå. Flott spill anført av en som vanlig god og rolig Sondre Dvergsdal. Mot spillet gang, får Riska 2 mål rett før pause. Ufortjent for Varhaug sin del så går lagene til pause med 1-3 ledelse til bortelaget. Varhaug legge om litt på formasjonen men Riska sin nr 7, komme seg litt lett til gode muligheter, og sette begge på motsatt hjørne. Den 4 var kanskje offside, men det ble aldri vinket. Hjemmelaget gir ikke opp og Varhaug`s toppscorer sette sin andre for dagen, på et innlegg fra Jakob Lye Skretting.. VIL skal ha for at dei prøve, men det vil seg ikke. Kampen nærme seg slutt, då kampens konge, Vetle Lunde Myhre, tar et frispark som settes rett i mål. Samme mann har scoret 6 mål! Varhaug bytte mye på slutten, og Arild Auestad får sin debut på A-laget. Neste kamp er på Bryne Stadion mot Bryne 2.

Varhaug (3-5-2): Christoffer Tjemsland – Ole Varhaug ( Olav Bøhn Auestad fra 79.), Martin Ånestad ( Arild Auestad fra 86.), Arian Ødegård – Kristoffer Stokkeland, Jakob Lye Skretting ( Asbjørn Nakken Ånestad fra 69.), Sondre Dvergsdal ( Gabriel Håland fra 86.) , Ivar Løge ( Helge Skretting 76.), Lars Trygve Madland ( Hallvard Berge Galtvik fra 79.) – Torben Dvergsdal, Ovar Undheim Høyland ( Rasmus Auestad fra 86.)

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....