varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Status for aktivtet i idretten

La oss håpe regjeringen åpner for aktivitet til uka!

Vi starter dessverre det nye året med restriksjoner, noe som gjør at vi ikke kommer skikkelig i gang med alle aktivitetene.

Varhaug IL har mange idretter, og dermed også mange hensyn vi må ta frem til det kommer nye retningslinjer fra regjeringen.

 

Dette er de nasjonale anbefalingene pr dags dato:
Barn og unge i barnehage, på barneskolen og ungdomsskolen kan gjennomføre organiserte idretts- og fritidsaktiviteter. Innendørs er det anbefalt grupper på maks 20 deltakere, med mindre alle barna går i samme klasse i skolen eller kohorten i barnehagen. 

Det er anbefalt å utsette cuper, kamper eller turneringer hvor deltakere fra ulike steder samles.

Jeg har også vært i kontakt med kommuneoverlegen og hun sier dette om anbefalingene:
Dette er litt vanskeleg men samtidig så skal barn og unge skånast. Det er lov å blanda trinn og skular på fritidsaktiviteter men me gjer som råd om at dei som er nærkontakter utanom heim ikkje deltek sjølv om dei har lov.

Mi tilråding er difor å ha trening med justering der det er mogleg og ha tydeleg forventning til foreldre om å ikkje senda ungane på trening dersom dei har vore tett på ander smitta. Eks ved mange smitta i ein klasse bør desse droppa trening til smitten roar seg.

Gerd Signy Omland
Kommuneoverlege

 

Varhaug IL følger selvfølgelig de regler og anbefalinger som enhver tid er gjeldene, men har respekt for om noen av trenerne/gruppene ikke ønsker å åpne opp enda.

Ta kontakt dersom dere har spørsmål rundt dette

Andre nyheter

Zumba-Dance-Center-Facebook-Post-3-1

Påmelding til Zumba for barn er åpen!

I uke 8 starter vi opp med nye Zumbakurs for barn igjen! Dette er veldig...
Årsfest 2023

Årsfest 2023

Påmeldingen her
fremsidebilde

Brattkortkurs 10-11 februar 2023