Alag VIL

Solid seier i generalprøven

Mandag i påskeuken så spilte vi våres siste treningskamp før alvoret starte 5/4. Voll, som er i samme divisjon, men i pulje 2, var motstander. Varhaug viste et solid spill, og etter 15 min press så fikk vi endeligt mål etter en dødball. Helge Skretting fikk kriget ballen i mål etter en retur fra keeper. Varhaug fortsatte presset, og Voll forsvarte seg godt. Men med 2 kjappe mål 8 og 6 min før pause, så fikk vi endeligt uttelling, og vi ledet fortjent ved pause. 4 min ut i andre omgang fikk Voll corner. Innlegget fant ett Voll hode, og redusering 1-3. Deretter så kjørte Voll en periode, men dei kom ikke til dei store sjansene. På 7 minutt så sette effektive Varhaugs gutter 4 mål, og kampen er for lengst avgjort. Varhaug styre kampen slik dei vil, og vinne denne full fortjent. Det var en flott generalprøve for Varhaug, som har satt seg som mål å komme på en øvre halvdel ved sluttspilt serie 3/11. Frem til det så skal det deles ut mange poeng, og vi skal blø for hvert av dei. Kan fort bli en spennende og kjekk sesong . Første kamp går borte mot Klepp 5. april, neste er og borte, Hå derbyet mot Nærbø 12. april . Sesongstart på hjemmebane er torsdag 19. april mot nyopprykket Bogafjell. Alle kampene starte kl 1900. Vi håper som vanlig på god støtte fra publikum, både på Iden og borte. Velkommen til kamp #oppallemannteiden

7-1 67 min Torben Dvergsdal

Varhaug (4-4-1-1) Preben Edland Togstad ( Christoffer Tjemsland fra 72.) – Kristoffer Stokkeland, Helge Skretting, Arian Ødegård ( Ole Varhaug fra 68.), Kenneth Aarsland ( Narve Bø fra 46.) – Lars Trygve Madland ( Kenneth Aarsland fra 76.),Sondre Dvergsdal, Martin Nord- Varhaug Ånestad ( Olav Bøhn Auestad fra 68.), Jakob Lye Skretting – Ivar Løge – Torben Dvergsdal( Hallvard Berge Galtvik fra 72.)

Treningskamper 2018 :
27/1 Varhaug – Sandnes Ulf jr 1-1 Mål av Ovar Undheim Høyland
3/2 Varhaug – Bryne Jr 2-3. 2 mål av Jakob Lye Skretting
9/2 Varhaug – Eik2 3-0 Mål av Torben Dvergsdal og Hallvard Galtvik, samt et selvmål
22/2 Varhaug – Klepp 5-3 Mål av Ivar Løge, Torben Dvergsdal, Ovar Undheim Høyland og Kristoffer Stokkeland, samt et selvmål
2/3 Frøyland – Varhaug 3-1 Mål av Ovar Undheim Høyland
9/3 Eik2 – Varhaug 3-4. Mål av Ovar Undheim Høyland 2, Torben Dvergsdal og 1 selvmål
20/3 Rosseland – Varhaug 2-2 Mål av Torben Dvergsdal 2
26/3 Varhaug – Voll 7-1 Mål av Ivar Løge2, Torben Dvergsdal 2, Lars Trygve Madland, Jakob Lye Skretting og Helge Skretting

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....