Alag VIL

Sjokkstarten ble til seier

Før det var spilt 5 min så hadde Sola II komt seg fri 2 ganger på venstre side og satt ballen bak Tjemsland i Varhaug buret. Hva skjedde nå? Varhaug våknet, og et perfekt legg fra Ovar traff pannebrasken til Torben, og en kjapp redusering var et faktum etter snaue 10 min. Varhaug fortsatte presset og kom til flere store sjanser. Jakob skyte over mål, og keeper redde et godt skudd fra Ovar. Minuttet før pause fikk vi et frispark ca 16 m fra dødlinjen , helt med kantlinjen. Sondre dundre den i korteste hjørne, snike seg forbi keeper. Vi er like langt etter sjokkstarten. Pausen brukes godt, for det er et heltent VIL lag som komme ut fra den minimale garderoben på Sola. Også kunstgrasbanen er liten på Sola. Varhaug starte 2 omg godt med mange gode overganger og sjanser, og Sola ble effektivt stoppet slik at det ble ikke dei store sjansene mot. 10 min ut i andre omgang sendte Thuns Arian opp på et frispark. Sondre la et perfekt legg til Arian som på 16 meteren, heada ballen over keeper, og i motsatt hjørne. Vi hadde snudd 2-0 til 2-3. Men vi var ikke ferdige. 4 min etter dette så kom Torben seg fri, og med et perfekt innlegg så sette Ovar ballen i mål, og vi lede med 2. 3 mål på hode, og en ny kamp med ingen mål i mot på dødball.
Det er 30 min igjen, og Sola gjør grep og sette inn flere av sine «gamle» gode karer. Vi blir presset bakover, men Sola kommer ikke til dei helt store sjansene. Det kunne faktisk like godt stått 2-5 som 3-4. Varhaugs guttene legge ned en vannvittig innsats, og vise alle tilreisende fra Varhaug ( i følge Sven totalt 75 stk, 73 stk fra Varhaug) at det ikke er tilfeldig at vi ligger på topp på tabellen. Dette er den 3. seier på rad. På fredag kommer Riska på besøk. Kampen mot dei i fjor enda med 2-1 seier til dei gule fra Hommersåk. Revansje sugne VIL gutter er klar til kamp. Håper vi ser deg og der.

Sola II – Varhaug 2-4 ( 2-2 )
4. divisjon menn avd. 01 – Sola stadion, 23. april
Mål: 1-0 (1), 2-0 (4), 2-1 Torben Dvergsdal (10), 2-2 Sondre Dvergsdal (44), 2-3 Arian Ødegård (55), 2-4 Ovar Undheim Høyland (60)
Gule kort: Sondre Dvergsdal og Ivar Løge

Varhaug (3-4-1-2): Christoffer Tjemsland – Ole Varhaug, Martin Ånestad, Arian Ødegård – Kristoffer Stokkeland ( Helge Skretting fra 90.), Sondre Dvergsdal, Jakob Lye Skretting, Lars Trygve Madland – Ivar Løge – Ovar Undheim Høyland, Torben Dvergsdal ( Thomas Sletten fra 89.)
Poeng Varhaug: Sondre Dvergsdal 3, Jakob Lye Skretting 2, Lars Trygve Madland 1

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....