alg

Oppsummering av vårsesongen 2023 – fotball herre A


Hei alle sammen! Sommeren har befestet seg godt, i det minste på kalenderen og vi er i skrivende stund godt inne i en god fotballpause.

For første gang på mange år har vi på A-laget tatt fri hele Juli, da terminlisten faktisk lar oss gjøre dette.

Vi spilte siste seriekamp for vårsesongen 29. Juni borte mot Sola, og starter første for høsten hjemme mot Rosseland 18. August.

Dette er og var selvsagt enormt spennende motstandere å starte og avslutte mot. Sola-kampen borte var en fantastisk prestasjon av oss som et kollektiv.

Det å reise hjem fra Sola etter å ha tatt skalpen og tre poeng er det ikke mange som gjør denne sesongen.
I skikkelig jærsk høstvær fikk vi belønning for enormt mye løping, kriging og duellering. Samtidig som vi var skikkelig disiplinerte og lojale overfor planen vi hadde lagt i forkant av kampen.

Da Sondre satte inn 2-1 scoringen på overtid, gikk det kok en kule varmt i toppen på ganske mange som var tilstede på Sola stadion.

En fantastisk måte å ta ferie på, og dermed er vi klar til en kjekk start på høstsesongen!

Vårsesongen var innledningsvis preget av enormt mye skader og svært lite kontinuitet både i treningshverdag, men også i kampsituasjoner. Heldigvis har vi en veldig stor og god stall tilgjengelig dette året, som gjør det mulig å ivareta kvalitet på trening og disponible spillere for A- og B-lag.

Poengfangsten vår innledningsvis bar nok litt preg av den manglende kontinuiteten som ble nevnt, men guttene skal ha enormt mye skryt for at vi SAMMEN klarte å snu den negative trenden over til noe positivt.

Til tross for dette har vi hatt noen arbeidsuhell som vi helst ville vært foruten, det satser vi på at vi får justert 100% inn mot en spennende høstsesong.

Når det kommer til høsten gleder vi oss veldig til å komme i gang.
Vi starter med treninger på Juli’s siste dag og allerede Lørdag 5. August får vi besøk av Viking 2 som leder tredjedivisjon i skrivende stund.
Dermed får vi virkelig noe å bryne oss på for å bli klar til en spennende høstsesong.

18 august starter alvoret for vår del, og vi møter Rosseland hjemme, i en kamp som ingen av lagene bør tape for å holde følge med Sola.

Høstsesongen vil i aller høyeste grad bære preg av hvordan resultatet blir i den første seriekampen. Vi skal gjøre vårt beste for å klare å få til et positivt resultat i en tøff kamp.

Lykkes vi med dette, så vet vi at det nok en gang blir en intens og spennende høst på Iden, der vi skal kjempe helt oppe i toppen!

Vi setter enormt stor pris på alle som bryr seg om oss og kampene våre, og det er med på å sette ekstra preg på kampene vi spiller. Takk for støtten, og fortsett å møt opp!

Spesielt hjemme mot Rosseland fredag 18. August.
Da trenger vi all støtte vi kan få!⚽️

Simon

Andre nyheter

varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Påmelding til JTR-cup

Link for påmelding til JTR-cup - https://jtr-cup.cups.nu/
cecilie

Ny ansatt for Ann Helen

Veldig kjekt å kunne meddele at Cecilie Haukeli Løvås er ansatt i ett års vikariat...
Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....