209605475_4104516236299194_6837979437569224651_n(2)

NB! Viktig melding angående medlemskap i Varhaug IL

To punkt: den ene gjelder medlemskontingent og det andre gjelder synkronisering med Norges Idrettsforbund:

Medlemskontingent

  • 📌 Det er en del som har ubetalt medlemskontingent hos oss for inneværende år. Vi er i gang med å sende ut betalingspåminnelse for alle utestående beløp. Det kan være noen som ikke har fått faktura på grunn av teknisk feil, og derfor vil dere kanskje få regningen for første gang nå. Dersom du får en regning, og det ikke stemmer at du er medlem lenger, så er det veldig viktig at vi får beskjed om dette per mail til annhelen@vil.no.

Synkronisering med Norges Idrettsforbund

  •  I disse dager holder vi også på å synkronisere medlemmene som er registrert hos oss opp mot Norges Idrettsforbund. Flere av dere har fått mail fra Norges Idrettsforbund om å bekrefte medlemsskapet i Varhaug IL. Det er altså helt ufarlig 😊 Linken som du får tilsendt varer bare i 24 timer. Dersom du ikke rekker å bekrefte innen fristen, vil du få en ny link tilsendt på et senere tidspunkt

 

  • Noen ligger inne i systemet vårt med feil fødselsdato, og dersom det gjelder deg/ditt barn, gjerne ta kontakt med Ann Helen på annhelen@vil.no og oppgi riktig fødselsdato slik at vi kan få endret det hos oss. Det går ikke an å logge seg inn på NIF sin side dersom fødselsdatoen ikke er riktig.

 

  • Dersom du ikke lenger er medlem hos oss, men likevel får mail fra NIF, må du også ta kontakt med oss for at vi skal få meldt deg ut.
Takker på forhånd for forståelse og hjelp i forbindelse med dette! 💚

Andre nyheter

Copy of Copy of Gradient Photo Background Ladies Night Poster

Jentekveld på Varhaug Idrettslag 27 oktober 2022 – UTSOLGT

Vi gleder oss allerede til en spennende høst og vil i den forbindelse invitere til...
Bilde damelaget juni 2022

Sesongen så langt for damelaget i fotball

Etter to rolsete sesonger for all fotball i landet, hadde vi et håp om at...
Anne Birgit Langemyhr (Markedssjef Jæren Sparebank), Jan Chrsitian Vasshus (Daglig leder Varhaug IL), Alf Skretting (Banksjef Varhaug), Geir Magne Tjåland (Banksjef Jæren Sparebank)

Stiftelsen til Jæren Sparebank overrasker med kjekk gave

Stiftelsen til Jæren Sparebank, Sparebankstiftinga Jæren, er en aktør som deler ut store summer til...