Alag VIL

Herlig uke for A-laget

Varhaug – Midtbygdens IL 5-3 (3-2)
4. divisjon menn, avd. 01 – Varhaug kunstgress, 1. juni
Mål: 1-0 Ovar Undheim Høyland (14), 2-0 Kristoffer Stokkeland (26), 2-1 (32), 3-1 Sondre Dvergsdal (40), 3-2 (43), 3-3 (47), 4-3 Narve Bø (81), 5-3 Rolf Auestad (93)

Om kampen: MIL fra Tau var på besøk på Iden denne flotte fredagskvelden. 25 grader, vindstille og sol er ikke daglig kost på Iden. Mil har startet sesongen bra, med kun 1 tap mot Bryne. Det ville bli en tøff kamp i varmen. Dei første minutta av kampen svingte mye, og begge laga hadde gode sjanser. Gode keepere i begge mål avverga flere mål. Men etter 14 min så måtte MIL keeperen hente den første ballen ut av nettet, etter at Ovar hadde startet det som skulle vise seg å bli en målrik kamp. 10 minutter senere får vi 2 cornere på rad, og på den siste så blir et perfekt legg fra Sondre, herlig hedda i mål ved bakre stolpe ved Kristoffer . Vi lede med 2-0 men 2 måls ledelsen vare bare i 6 minutt, då MIL får straffe. Den settes til høyre for Ruben. Varhaug skal ha skrøyd for at den ekstra energien et lag kan få med en redusering, ikke kom til syne og VIL kjørte på og kombi Kristoffer/Sondre resulterte i nok en 2 mål ledelse. Men i noen minutt både før og etter pause så følge vi ikke med og MIL får inn reduseringen, og vi er like langt. 3-3. MIL kjøre på og komme til flere store sjanser, men det vil seg ikke for dei hvitkledde fra Standalandet. I motsatt ende så kjempe Narve til seg ballen, komme seg alene med keeper og sett den sikker i mål. Vi lede og det er 9 min+ tillegg igjen. En skulle tru at MIL skulle kjøre på for en redusering då, men dei store sjansene kommer ikke i den enden. 3 min på overtid så score Rolf sitt andre mål på like mange kamper, og jubelen står i taket på tribunen og hjemmebenken. Ingen tvil, Varhaug vinne sin andre kamp denne uken, og ligger nå på 4 plass med 15 poeng. Neste kamp er lokalderbyet på Frøyland på fredag.

Varhaug (4-4-2): Ruben Dvergsdal – Marius Nevland, Martin Ånestad ( Helge Skretting fra 83.), Arian Ødegård, Olav Bøhn Auestad – Jakob Lye Skretting (Rolf Auestad fra 61.) , Sondre Dvergsdal, Narve Bø (Arild Auestad fra 93.), Thomas Sletten (Kyrre Woldstad fra 69.) – Ovar Undheim Høyland ( Hallvard Berge Galtvik fra 95.), Kristoffer Stokkeland ( Ole Varhaug fra 77.) Poeng Varhaug: Kristoffer Stokkeland 3p, Jakob Lye Skretting 2p, Ruben Dvergsdal 1p

Mandag 28/5 spilte vi mot Vaulen, og en jevn kamp endte med et mål i det 71. minutt. Rolf Auestad kom inn å avgjorde kampen i hans debut for sesongen etter et skadeavbrekk.

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....