Trening

Hei, du. Ja, DU ja!

Har du hørt om sportsklatring noen gang og tenkt «det e JAFFAL ingenting for meg»? Da har vi i klatregruppa på Varhaug idrettslag lyst å vise deg at du tar feil.

Klatring er en idrett med sterkt økende popularitet og kan utøves av alle mennesker i alle aldre. På Varhaug Idrettslag har vi erfaring med utøvere fra førskole og opp til pensjonistalder +. Vi instruerer psykisk og fysisk utviklingshemmede og utøvere med ulike bakgrunner. Klatring fordrer ingen forhåndskunnskap, våre instruktører lærer deg det du trenger for å klare deg i veggen (eller på gulvet som sikrer). Vi har til og med utstyret som trengs, klatresele og sko.

Denne teksten er skrevet med tanke på å ufarliggjøre sportsklatring slik at akkurat DU skal føle deg fristet til å bli med og prøve. Vi ønsker å gjøre dette i trygge omgivelser og slik at du slipper å omgås de faste og erfarne klatrerne våre i starten. Derfor vil vi invitere DEG på et grunnleggende kurs i klatring, kalt:

BRATTKORTKURS

Brattkort er et bevis på at du har gjennomgått et 10-timers introduksjonskurs og bestått brattkortprøven. Denne prøven tas i etterkant av kurset. Dag for dette blir vi enige om. Brattkortet gjelder alle klatreanlegg i Norge, for eksempel Sørmarka Arena i Stavanger.

Kurset blir 16. og 17. mars, kl. 11.00 – 16.00 begge dager. Det blir servert lunsj omtrent midt i øktene.

Kurset koster kr 400,- for medlemmer i idrettslaget og kr 800,- for andre. Kortavgift til Norges klatreforbund kommer i tillegg med kr 200,-.

Medlemskap i Varhaug Idrettslag koster forøvrig kr 1.800,- i året for voksne og kr 1.400,- for ungdommer. Som medlem kan du bli med på de faste treningene våre.

Frister dette? For påmelding eller mer info: Ta kontakt på klatring@vil.no.

Kom gjerne innom klatrerommet i Varhaughallen og se hvordan vi har det før du melder deg på. Du finner oss innerst i hallen, bak rulleporten med dør i. Mandag kl. 20.00- 21.00 og torsdag kl. 20.00- 21.00.

Andre nyheter

Copy of Copy of Gradient Photo Background Ladies Night Poster

Jentekveld på Varhaug Idrettslag 27 oktober 2022 – UTSOLGT

Vi gleder oss allerede til en spennende høst og vil i den forbindelse invitere til...
Bilde damelaget juni 2022

Sesongen så langt for damelaget i fotball

Etter to rolsete sesonger for all fotball i landet, hadde vi et håp om at...
Anne Birgit Langemyhr (Markedssjef Jæren Sparebank), Jan Chrsitian Vasshus (Daglig leder Varhaug IL), Alf Skretting (Banksjef Varhaug), Geir Magne Tjåland (Banksjef Jæren Sparebank)

Stiftelsen til Jæren Sparebank overrasker med kjekk gave

Stiftelsen til Jæren Sparebank, Sparebankstiftinga Jæren, er en aktør som deler ut store summer til...