Trening

Hei, du. Ja, DU ja!

Har du hørt om sportsklatring noen gang og tenkt «det e JAFFAL ingenting for meg»? Da har vi i klatregruppa på Varhaug idrettslag lyst å vise deg at du tar feil.

Klatring er en idrett med sterkt økende popularitet og kan utøves av alle mennesker i alle aldre. På Varhaug Idrettslag har vi erfaring med utøvere fra førskole og opp til pensjonistalder +. Vi instruerer psykisk og fysisk utviklingshemmede og utøvere med ulike bakgrunner. Klatring fordrer ingen forhåndskunnskap, våre instruktører lærer deg det du trenger for å klare deg i veggen (eller på gulvet som sikrer). Vi har til og med utstyret som trengs, klatresele og sko.

Denne teksten er skrevet med tanke på å ufarliggjøre sportsklatring slik at akkurat DU skal føle deg fristet til å bli med og prøve. Vi ønsker å gjøre dette i trygge omgivelser og slik at du slipper å omgås de faste og erfarne klatrerne våre i starten. Derfor vil vi invitere DEG på et grunnleggende kurs i klatring, kalt:

BRATTKORTKURS

Brattkort er et bevis på at du har gjennomgått et 10-timers introduksjonskurs og bestått brattkortprøven. Denne prøven tas i etterkant av kurset. Dag for dette blir vi enige om. Brattkortet gjelder alle klatreanlegg i Norge, for eksempel Sørmarka Arena i Stavanger.

Kurset blir 16. og 17. mars, kl. 11.00 – 16.00 begge dager. Det blir servert lunsj omtrent midt i øktene.

Kurset koster kr 400,- for medlemmer i idrettslaget og kr 800,- for andre. Kortavgift til Norges klatreforbund kommer i tillegg med kr 200,-.

Medlemskap i Varhaug Idrettslag koster forøvrig kr 1.800,- i året for voksne og kr 1.400,- for ungdommer. Som medlem kan du bli med på de faste treningene våre.

Frister dette? For påmelding eller mer info: Ta kontakt på klatring@vil.no.

Kom gjerne innom klatrerommet i Varhaughallen og se hvordan vi har det før du melder deg på. Du finner oss innerst i hallen, bak rulleporten med dør i. Mandag kl. 20.00- 21.00 og torsdag kl. 20.00- 21.00.

Andre nyheter

Rogaland - Hå - Grødalandsskogen - Jærkysten

Familiedag i Grødalandsskogen 7 april kl.12.00

Påmelding HER
varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Vi minner om…

varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Varhaugmilå 2024

Da er påmeldingen til Varhaugmilå 2024 i gang. Link til påmelding her, eller scan QR-kode...