17951946_1326825960685913_5852039905130311912_n

Håndballfeber i Danmark

Påsken er over, og tradisjonen tro var det flere fra Varhaug som brukte den på håndballturnering i Danmark. Turneringen vi vanligvis har reist til ble dette året avlyst, derfor reiste vi til Puma Cup i Støvring (20 minutts kjøring sør for Aalborg) med G13/14 og J15/16. Det viste seg å være en kjekk turnering, hvor vi var eneste norske klubb, og derfor bare møtte lag fra Tyskland og Danmark.

J15/16:

Jentene skulle først spille i en gruppe med alle andre lagene påmeldt i klassen. Det betydde seks kamper fredag, og lørdag. De to øverste lagene i gruppen ville spille mot hverandre i finalen, og de to neste ville møte hverandre i en bronsefinale. Etter fire seire på de fem første, så ble den siste kampen i gruppespillet en ren semifinale, hvor vinneren ville ende opp i finalen, og taperen ville ende opp i bronsefinalen. I en jevn kamp mot tyske Kronshagen endte tilslutt jentene opp med en 13-11 seier, og var klar for finale. I finalen ble det igjen tysk motstand, denne gangen Slesvig IF, som jentene hadde slått i gruppespillet. Finalen var jevn, men hele tiden med Varhaugjentene et par mål foran, og tilslutt så dro de ifra og sikret en sterk 16-10 seier. Julie Aksdal ble fortjent kåret til banens beste i finalen. Vi gratulerer jentene med seieren.

 

G13/14:

Det ble en skikkelig ny opplevelse for dette laget som aldri tidligere har møtt lag fra utlandet. Og spesielt størrelsen på motstanderne var litt å fordøye i begynnelsen. Men etterhvert som ting gikk seg til, så vi at vi holdt nivået, og litt til. Torsdagen spilte vi fire kamper i et innledende gruppespill. Der vant vi de tre første kampene (deriblant mot et lag trenet av Lars Christiansen, som har over 1500 landslagsmål for Danmark), og på grunn av andre resultat var sikret gruppeseier før siste kamp som vi tapte. Gruppeseier betydde et nytt gruppespill hvor vi møtte to lag, som ble nummer en og to i andre grupper. Og det var slik at viss vi ble nummer 1 i denne gruppen skulle spille finale, mens nummer 2 skulle spille bronsefinale. I første kamp fikk vi en lett seier, dermed ble den neste kampen en ren semifinale. Dessverre hadde vi spart alle våre tekniske feil til denne kampen, og ble hardt straffet for disse, og gikk på et tap, som betød at vi skulle spille bronsefinale. Der møtte vi igjen laget som slo oss i innledende gruppespill (Skanderborg). De ble dessverre for sterke for oss denne gangen også. Men alt i alt var vi veldig fornøyd med fjerdeplass i en turnering med 15 lag, og det virket ikke å være noe guttene hadde trodd de skulle klare, etter at de hadde sett en kamp i vår klasse, før de skulle spille selv.

Andre nyheter

varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Påmelding til JTR-cup

Link for påmelding til JTR-cup - https://jtr-cup.cups.nu/
cecilie

Ny ansatt for Ann Helen

Veldig kjekt å kunne meddele at Cecilie Haukeli Løvås er ansatt i ett års vikariat...
Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....