Gruppetimer starter (1)

Gladmelding til deg som er 13-14 år (og foreldre)

Fra den sommeren du har startet på ungdomsskolen (8.klasse), kan du melde deg inn i Iden treningssenter. Frem til det året du er 15 år kan du trene i treningsstudioet kun i følge med en voksen over 20 år (som også er medlem). Men, torsdager fra 14-16 vil personlig trener Theodor være tilgjengelig i studio, og han vil rettlede og veilede deg – og du kan altså komme på trening i dette tidsrommet UTEN følge med en voksen. Du kan få veiledning på teknikk, og Theodor vil være aktiv rundt i treningsstudio for å gi korrigering og hjelp der det trengs. Vi er utrolig stolte av å kunne tilby dette til våre unge medlemmer for å gi de den kompetansen og hjelpen som trengs for at treningen som gjennomføres er god, trygg og med god teknikk.

For å være medlem i Iden treningssenter, kan en melde seg inn via link (dersom du ikke er medlem i Varhaug IL) eller sende mail til annhelen@vil.no (gjelder du som allerede er medlem i Varhaug IL).

Pri for medlemskap i Iden treningssenter:

For deg som ikke er aktiv medlem i Varhaug IL: 1600 kr per år. Kan enten betale 400 kr for medlemskontingent + 100 kr i måneden. Eller betale 1600 kr i sin helhet en gang per år.

For deg som er aktiv medlem i Varhaug IL: 1200 kr per år (+ ordinær kontingent på 1400 kr for aktivt medlemskap)

Gjerne spre ordet til noen som kan ha glede av denne informasjonen 💚

Hjertelig velkommen på trening på Iden 🤸

Andre nyheter

årsmøte

Årsmøtedokument

Møtedokumentene til årsmøte ligger nå ute. Disse finner du her
Arsmote-1

Årsmøte 13 mars kl 19.00

Grodalandsskogen-rundt

Familiedag i Grødalandsskogen

Påmelding her