Untitled design (17)

En aldri så liten oppsummering av vårsesongen til herre A

Som mange sikkert fikk med deg fikk vi en nokså trå start på vårsesongen. Vi fikk passet påskrevet i en skuffende NM kvalifisering mot Rosseland og var nødt til å endre på et par ting allerede før sesongstart.

Denne endringen taklet guttene på en utmerket måte, til tross for litt startvansker i serien. Innledningsvis møtte vi to sterke lag, 1-1 hjemme mot Frøyland der vi får et meget omdiskutert straffespark i mot oss. Etterfulgt av et skikkelig arbeidsuhell borte mot Madla hvor vi ligger under 3-0 etter 30 minutter.

Etter disse to kampene ble vi enige om å se fremover mot det som skal skje, istedenfor å fokusere på ting som har skjedd. Dette i tillegg til at vi ble enige om at først og fremst, må fotballen være gøy. Vi er privilegerte som får lov til å drive på med det vi gjør 4 ganger i uken, derfor må vi først og fremst smile å skape positive opplevelser.

Jeg er nødt til å berømme spillernes mentalitet denne våren. For det er aldri enkelt og snu en dårlig trend. Dette har spillerne klart med bravur!

Vi håper og tror at publikum på Iden har fått vært vitne til feiende flott angrepsfotball. 44 scorede mål på 11 kamper er fire mål i snitt per kamp.

Samtidig har vi vært bunnsolide bakover og bare sluppet inn 11 mål. Vi hadde en rekke på 7 kamper uten innslupne mål, da sier det seg selv at vi er vanskelige å slå.

I skrivende stund står vi med 28 poeng, tabelltopp og 9 strake seiere på rad. Der Madla spiller en ekstra kamp før ferien. Nå tar vi ferie i tre uker før vi starter opp igjen siste uken i Juli. For første seriekamp for høsten kommer allerede 1. August!

Avslutningsvis må vi få lov til å takke alle som tar seg tid til å støtte opp rundt laget på både hjemmekamper og bortekamper. Det er noe hele spillergruppen setter enormt stor pris på!

20 tilreisende Varhaugsupportere borte mot Vard Haugesund 2 på en Onsdag er bunnsolid og rett og slett fantastisk. Det er tvilsomt at andre lag i lokalfotballen er i nærheten!

Helt til slutt oppfordres alle til å være på Iden 1. August, da vil dere få se et heltent lag som skal revansjere forrige prestasjon mot Rosseland, og vi trenger all støtte vi kan få i det som blir en tøff men veldig spennende start på høstsesongen

Hilsen
Simon

Andre nyheter

Bilde ifb med pressemelding - sparringpartner for jærsk idrett

Takk for innsatsen!

Jan Christian Vasshus har sagt opp sin stilling som daglig leder i Varhaug idrettslag. 1....
varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Påmelding til årets fotballskole

Vi er klare til å ta imot mange unger til årets fotballskole 21 - 22....
varhaughallen_23062016_17-DSC_9523

Påmelding til JTR-cup

Link for påmelding til JTR-cup - https://jtr-cup.cups.nu/