Untitled design (17)

En aldri så liten oppsummering av vårsesongen til herre A

Som mange sikkert fikk med deg fikk vi en nokså trå start på vårsesongen. Vi fikk passet påskrevet i en skuffende NM kvalifisering mot Rosseland og var nødt til å endre på et par ting allerede før sesongstart.

Denne endringen taklet guttene på en utmerket måte, til tross for litt startvansker i serien. Innledningsvis møtte vi to sterke lag, 1-1 hjemme mot Frøyland der vi får et meget omdiskutert straffespark i mot oss. Etterfulgt av et skikkelig arbeidsuhell borte mot Madla hvor vi ligger under 3-0 etter 30 minutter.

Etter disse to kampene ble vi enige om å se fremover mot det som skal skje, istedenfor å fokusere på ting som har skjedd. Dette i tillegg til at vi ble enige om at først og fremst, må fotballen være gøy. Vi er privilegerte som får lov til å drive på med det vi gjør 4 ganger i uken, derfor må vi først og fremst smile å skape positive opplevelser.

Jeg er nødt til å berømme spillernes mentalitet denne våren. For det er aldri enkelt og snu en dårlig trend. Dette har spillerne klart med bravur!

Vi håper og tror at publikum på Iden har fått vært vitne til feiende flott angrepsfotball. 44 scorede mål på 11 kamper er fire mål i snitt per kamp.

Samtidig har vi vært bunnsolide bakover og bare sluppet inn 11 mål. Vi hadde en rekke på 7 kamper uten innslupne mål, da sier det seg selv at vi er vanskelige å slå.

I skrivende stund står vi med 28 poeng, tabelltopp og 9 strake seiere på rad. Der Madla spiller en ekstra kamp før ferien. Nå tar vi ferie i tre uker før vi starter opp igjen siste uken i Juli. For første seriekamp for høsten kommer allerede 1. August!

Avslutningsvis må vi få lov til å takke alle som tar seg tid til å støtte opp rundt laget på både hjemmekamper og bortekamper. Det er noe hele spillergruppen setter enormt stor pris på!

20 tilreisende Varhaugsupportere borte mot Vard Haugesund 2 på en Onsdag er bunnsolid og rett og slett fantastisk. Det er tvilsomt at andre lag i lokalfotballen er i nærheten!

Helt til slutt oppfordres alle til å være på Iden 1. August, da vil dere få se et heltent lag som skal revansjere forrige prestasjon mot Rosseland, og vi trenger all støtte vi kan få i det som blir en tøff men veldig spennende start på høstsesongen

Hilsen
Simon

Andre nyheter

Copy of Copy of Gradient Photo Background Ladies Night Poster

Jentekveld på Varhaug Idrettslag 27 oktober 2022 – UTSOLGT

Vi gleder oss allerede til en spennende høst og vil i den forbindelse invitere til...
Bilde damelaget juni 2022

Sesongen så langt for damelaget i fotball

Etter to rolsete sesonger for all fotball i landet, hadde vi et håp om at...
Anne Birgit Langemyhr (Markedssjef Jæren Sparebank), Jan Chrsitian Vasshus (Daglig leder Varhaug IL), Alf Skretting (Banksjef Varhaug), Geir Magne Tjåland (Banksjef Jæren Sparebank)

Stiftelsen til Jæren Sparebank overrasker med kjekk gave

Stiftelsen til Jæren Sparebank, Sparebankstiftinga Jæren, er en aktør som deler ut store summer til...