bilde fotball

Drama på Varhaug og i Haugeund

Før siste seriekamp så var det klart at vi måtte ha hjelp fra våre naboer i nord for å berge kvalikplassen. Det såg lyst ut når Kyrre Woldstad sette inn mål for Varhaug, allerede etter 4 min. Frøyland kjørte kjappe overganger, og lagets nåspillende toppscorer, Preben Hellvik kom høyest på en duell, etter et innlegg, og like langt. Då var det spilt 19 minutt, og Vard ledet 1-0 i Haugesund. Så fikk vi melding om straffe redning av Nærbø, men med Varhaug sin flaks så fikk jo Vard ta det om igjen, og 2-0. Vår kamp gikk til pause, 1-1. Mens vi på vei inn i garderoben fikk vi en liten opptur, med at Nærbø hadde redusert før pause, og 2-1 der. Varhaug ville mest i andre omgang og kom på mange farlige sjanser, men ballen ville ikke inn. Frøyland kom og på kjappe overganger, men Christoffer stod godt i mål. Samtidig så fikk vi enda en opptur fra Nærbø kampen, Martin Sceie har utligna og det stod 2-2 der. Men vi måtte vinne så lenge at det stod U der. Varhaug pøste på med sjanser, men det ville seg ikke. 2 minutt på overtid ble det handset inne i 16 meteren til Frøyland, og Varhaug fikk straffe. Nervene til Martin Ånestad var under kontoll, og han sette den utagbart til venstre for keeper, og vi gikk dermed forbi Vard 2 på tabellen. Frøyland sin nr 21, Roy Jarle Aarthun fikk samtidig sitt andre gule kort, og dermed marsjordre i dusjen. Kampen ebbet ut, og Varhaug vinne. Men hvordan går det i Haugesund? Der kom meldingen, det er slutt, Nærbø har scoret og vinner 3-2. Fantastisk. Tusen takk Nærbø. Nå blir det 2 kvalikkamper, og det skikkelig lokale: Varhaug – Vigrestad, hjemme først.

Tusen takk, for en gjeng. Bra jobba, Jan og Lars Gaute som har gjort en fantastisk jobb med disse guttane. Stolt av å være en del av dette og en del av VIL.

Varhaug stille med følgende lag: (3-5-2) Christoffer Tjemsland – Helge Skretting, Martin Ånestad, Arian Ødegård – Jakob Lye Skretting, Rolf Auestad, Ivar Løge, Sondre Dvergsdal, Lars Trygve Madland ( Ole Varhaug fra 85.) – Thomas Sletten, Kyrre Woldstad ( Kristoffer Mjåtveit fra 90.)

Andre nyheter

Anne Birgit Langemyhr (Markedssjef Jæren Sparebank), Jan Chrsitian Vasshus (Daglig leder Varhaug IL), Alf Skretting (Banksjef Varhaug), Geir Magne Tjåland (Banksjef Jæren Sparebank)

Stiftelsen til Jæren Sparebank overrasker med kjekk gave

Stiftelsen til Jæren Sparebank, Sparebankstiftinga Jæren, er en aktør som deler ut store summer til...
JTR-Cup

Vil du hjelpe til på JTR cup?

JTR Gruppen elsker lyden av ekte fotballglede 🥰 Derfor gir de klubbene en ekstra turnering i året...
Untitled design (17)

En aldri så liten oppsummering av vårsesongen til herre A

Som mange sikkert fikk med deg fikk vi en nokså trå start på vårsesongen. Vi...