bilde fotball

Drama på Varhaug og i Haugeund

Før siste seriekamp så var det klart at vi måtte ha hjelp fra våre naboer i nord for å berge kvalikplassen. Det såg lyst ut når Kyrre Woldstad sette inn mål for Varhaug, allerede etter 4 min. Frøyland kjørte kjappe overganger, og lagets nåspillende toppscorer, Preben Hellvik kom høyest på en duell, etter et innlegg, og like langt. Då var det spilt 19 minutt, og Vard ledet 1-0 i Haugesund. Så fikk vi melding om straffe redning av Nærbø, men med Varhaug sin flaks så fikk jo Vard ta det om igjen, og 2-0. Vår kamp gikk til pause, 1-1. Mens vi på vei inn i garderoben fikk vi en liten opptur, med at Nærbø hadde redusert før pause, og 2-1 der. Varhaug ville mest i andre omgang og kom på mange farlige sjanser, men ballen ville ikke inn. Frøyland kom og på kjappe overganger, men Christoffer stod godt i mål. Samtidig så fikk vi enda en opptur fra Nærbø kampen, Martin Sceie har utligna og det stod 2-2 der. Men vi måtte vinne så lenge at det stod U der. Varhaug pøste på med sjanser, men det ville seg ikke. 2 minutt på overtid ble det handset inne i 16 meteren til Frøyland, og Varhaug fikk straffe. Nervene til Martin Ånestad var under kontoll, og han sette den utagbart til venstre for keeper, og vi gikk dermed forbi Vard 2 på tabellen. Frøyland sin nr 21, Roy Jarle Aarthun fikk samtidig sitt andre gule kort, og dermed marsjordre i dusjen. Kampen ebbet ut, og Varhaug vinne. Men hvordan går det i Haugesund? Der kom meldingen, det er slutt, Nærbø har scoret og vinner 3-2. Fantastisk. Tusen takk Nærbø. Nå blir det 2 kvalikkamper, og det skikkelig lokale: Varhaug – Vigrestad, hjemme først.

Tusen takk, for en gjeng. Bra jobba, Jan og Lars Gaute som har gjort en fantastisk jobb med disse guttane. Stolt av å være en del av dette og en del av VIL.

Varhaug stille med følgende lag: (3-5-2) Christoffer Tjemsland – Helge Skretting, Martin Ånestad, Arian Ødegård – Jakob Lye Skretting, Rolf Auestad, Ivar Løge, Sondre Dvergsdal, Lars Trygve Madland ( Ole Varhaug fra 85.) – Thomas Sletten, Kyrre Woldstad ( Kristoffer Mjåtveit fra 90.)