Knepent tap for håndballjentene

Staal Jørpeland – Varhaug 26-25 (14-6)
Håndball, 3.div kvinner.

Før kampen:
Etter en god sesongstart satte vi oss stolte i den nydelige minibussen vår på vei til Jørpeland. Det var duket for ett nervepirrende og spennende oppgjør. Turen gikk knirkefritt og det var god stevning både i bussen og i garderoben før kampen. Vi hadde vunnet seks av sju kamper og var klar til å ta opp kampen mot et lag som vi viste kom til å gi oss utfordringer.

Om kampen:
Staal tok oss på senga ved å ødelegge ankomstspillet vårt fra start, og fra å være høyt oppe og «bein klar» til kamp ble det bråstopp. Vi prøvde og prøvde i starten av kampen, men det ville seg ikke. Når vi hadde spilt oss fint gjennom forsvaret til Staal, stod målvakten deres som en levende vegg og plukket mesteparten av ballene som kom. Dette gjorde at vi mistet helt fokus og gikk til pause med 14-6.
Andre omgang startet mye bedre og vi hadde satt flere baller i mål ila i de første fem minuttene en i hele første omgang. Da vi trodde at vi skulle hente de inn igjen møtte vi motstand av mange merkelige dommeravgjørelser. Til tross for dette så stod vi samlet og tok innpå mål for mål. Vi kom dessverre ikke nærmere enn ett mål unna, og kampen endte 26-25 etter en meget sterk andre omgang.

Varhaug: Kristine Braut Anda, Silje Løge, Vile Madland, Ane Salte, Dorthe Bø (3), Hedda Varhaug, Maren Jåsund Voll (3), Ine Vesterheim Malmin (3), Linn Sandve, Rakel Tunheim Skretting (4), Eldbjørg Lerbrekk (3), Siri Frøyland (2), Julie Svendsen (7)

Andre nyheter

Cupkamp

1.runde NM: Varhaug-Viking

Fotballgruppa i Varhaug IL kan stolt presentere første runde i NM - Veien til Ullevål....