Om Varhaug Idrettslag

Varhaug Idrettslag (VIL) ble stiftet i 1932. VIL er en breddeklubb med ca 1700 medlemmer. Vi har tilbud innen badminton, fotball, håndball, turn/trampett, idrettsskule, e-sport, klatring og trim- og friidrett.

Anlegget er eid av våre medlemmer og er på totalt 78 mål. Vi har to kunstgressbaner, hvorav en med undervarme, 6 stk 5’er baner kunstgrass, aktivitetspark, tribune med sosialt rom, grusbane, gressbane, ballbinge, to håndballhaller, styrkerom, klatrevegg, trimløype, fullt utstyrt turnrom, kafe, sosialt rom, to tennisbaner, 400 m løpebane med tartan(fra sept. 2020), e-sport rom og to beachvolleyballbaner.

Vi åpnet juni 2016 en ny flerbrukshall og her har medlemmene og andre bidratt med 25.000 dugnadstimer. Dugnadsånden er stor på Varhaug, og vårt motto «Alltid best sammen» preger alt vi holder på med.

Laget har en sunn økonomisk drift.

Organisasjonsnummeret er 970179275.

Kontonummeret er 3520.34.54544.

 

Inkluderingsfond

VIL har et fond som skal sikre at også medlemmer med anstrengt økonomi kan delta i idrettslaget. Medlemmene kan søke om støtte til for eksempel kontingent, egenandel på turnering eller sportsutstyr.

Søknader sendes til post@vil.no eller leveres til administrasjonen. Søknader blir behandlet konfidensielt.

Søknad inkluderingsfond mal

 

Treningstider i hallene

Du finner treningstidene til de forskjellige lagene under Idretter. Samlet oversikt for hallene ligger på håndballen sin side.

 

Personvern

Administrasjonsmedarbeider er ansvarlig for oppfølging av personvern. Ønsker du innsyn i egne data, har spørsmål eller vil melde avvik? Ta kontakt med Åse Dubland på tlf 99 32 34 63 eller e-post ase.dubland@vil.no.