Iden Livsstilskurs

Har du prøvd gang på gang, men ikke lykkes? Slankekurer som varte i noen uker, eller altfor heftige treningsregimer som aldri ble gjennomført?

Lyst til å like å trene, men har aldri helt funnet din greie? Eller bare virker det helt håpløst at du skal klare å nå målene dine, og at du ikke klarer å komme i gang?

Om du svarte «ja» på et av disse spørsmålene, da er dette kurset for deg!

 

Det er mulig å gjøre endringer, men de fleste begynner ofte med feil fokus, og med altfor ambisiøse mål. På dette kurset skal du lære å sette realistiske mål, bygge gode vaner og lære hvordan du kan bryte de dårlige uvanene som saboterer for deg. Du blir veiledet og heiet frem til å klare å gjennomføre en livsstilsendring som varer.

Oppstart: tirsdag 5.januar kl 18:00

Varighet: 8 kvelder à 1 time og 15 min

Pris: 800 kr (medlemmer: 299 kr)

Påmelding: annhelen@vil.no

Påmeldingsfrist: 1.januar

NB! Begrenset antall plasser!

Informasjon om kurset:

Livsstilskurset går over 8 tirsdager annenhver uke, med undervisning og workshop. Hver kveld har et nytt tema og en workshop som skal hjelpe deg til å bygge stein på stein for å få til en vellykket livsstilsendring. Du lærer å sette realistiske mål ut fra hva som er viktig for deg og hva du ønsker å oppnå. Vi skal også gå gjennom viktige prinsipp for hvordan du kan sette opp din egen kostholds- og treningsplan. Du vil få de verktøyene du trenger gjennom hele perioden, inkludert skrivesaker og materialer. Du vil jobbe individuelt med oppgavene på workshopene, med mulighet for veiledning og råd underveis dersom du ønsker det.

Fra uke til uke vil du få oppgaver du skal jobbe med frem til neste gang for å klare å bygge vaner som kan vare. Vi jobber med de solide jærske prinsippene, hvor vi bygger stein på stein for å skape et fundament som holder. Etter de 8 kveldene skal du ha alle verktøyene du trenger for å kunne lykkes på veien mot å nå dine mål.