Timeplan Iden treningssenter

DAGENS (WOD) WOD er en forkortelse for Workout Of the Day og kommer opprinnelig fra Crossfit-miljøet. Dette er høyintensiv trening med vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebell, trening med egen kroppsvekt og mange andre øvelser. Fokuset i timen er mestring og vi jakter alltid på å sitte igjen med godfølelsen etterpå.
Vi tilpasser timen og øvelsene til ditt treningsnivå.

ZUMBA® er en super-populær treningsøkt verden over. Du får brukt hele kroppen og i tillegg er det kjempegøy!
En dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og pop-musikken du hører på radioen drar deg gjennom timen som har enkle bevegelser. Zumba-timen på Iden er laget for å passe for alle.

STERK er styrketrening i salen med Personlig Trener, Theodor. Med god musikk og variert treningsutstyr får du trent hele kroppen og får godfølelsen i denne sirkelbaserte timen. Theodor tilpasser timen så alle kan være med og hjelper til med teknikk ved behov og/eller ønske.

KETTLEBELL Styrke, utholdenhet og eksplosivitet. Trening med kettlebells er en funksjonell, effektiv og dynamisk treningsform. Timen foregår i salen.

GÅ/JOGGEGRUPPE Oppvarming til TRX trening. Gå eller jogge i gruppe. Vi møtes utenfor Varhaughallen og timen foregår ute.

TRX Slyngetrening gir deg styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Passer alle – uansett kjønn og treningsnivå. Slyngetrening styrker særlig kjernemuskulaturen, og er en veldig god trening for å forebygge ryggsmerter. Timen foregår i salen.

COMBAT er en effektiv cardio-økt i salen. Vi henter inspirasjon fra forskjellige kampsporter som Boksing, Kickboksing og Capoeira. Tøff musikk driver deg til å gi det lille ekstra.

PUMP er utholdende styrketrening for hele kroppen til god musikk med stang. Du velger selv hvor mye vekter du vil legge på vektstangen og dermed tilpasses treningen til ditt nivå.

BASISBALL® er trening som passer for alle i alle aldre og kan tilpasses alle nivåer. Hovedfokuset i treningsøktene er funksjonell basistrening og allsidighet. Enkelt og gøy. Ingen koreografi, kun øvelser. Gjennom BasisBall-treningen vil du raskt merke bedre kroppskontroll. Denne treningsformen er skadeforebyggende og noe av det beste du kan gjøre for kroppen din for å utvikle din fysiske kapasitet. Denne timen har ekstra fokus på kjernetrening, i tillegg til å jobbe med å øke utholdenheten.

YIN YOGA I denne timen bruker vi både passive og aktive yoga-øvelser for å legge til rette for en god opplevelse. Du vil merke at kroppen gir slipp på anspenthet i muskulaturen i de rolige øvelsene, samtidig som du vil kunne merke en god energiflyt i kroppen i de aktive posisjonene. Klassen passer for alle. Nybegynnere og deg som trener mye og er stiv. Har du skader eller begrensninger som skal taes hensyn til, gir du bare beskjed til instruktøren i forkant av timen.