Timeplan Iden treningssenter

Timebeskrivelse

ZUMBA er en super populær treningsøkt verden over. Du får brukt hele kroppen og i tillegg er det kjempe GØY!
En dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og pop-musikken du hører på radioen drar deg gjennom timen som har enkle bevegelser. Zumba timen på Iden er laget for å passe for ALLE.

I PUST har instruktøren hentet inspirasjon fra Pilates, Yoga og styrketrening og laget en styrkeøkt for hele kroppen. Vi jobber rolig men effektivt med å styrke og strekke kroppen for en bedre holdning og mer velfungerende kropp. I en stressende hverdag er det godt å sjekke inn i seg selv og vi bruker pusten aktivt i øvelsene gjennom hele timen.

WOD er forkortelse for Workout Of the Day som opprinnelig kom fra Crossfit miljøet. Dette er høyintensiv trening med vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebelltrening, trening med egen kroppsvekt og mange andre øvelser. Fokuset i timen er MESTRING og vi jakter alltid på å sitte igjen med GODFØLELSEN etterpå.
Vi tilpasser timen og øvelsene til ditt treningsnivå.

METCON eller metabolic conditioning er høyintensiv trening med varierte funksjonelle øvelser, både med kroppsvekt og forskjellig utstyr. Dette er treningsformen for deg som vil utfordre deg selv og lære nye øvelser sammen med andre. En METCON økt vil utfordre kondisjon, styrke og kroppsbeherskelse. Øvelser og vekter tilpasses ditt nivå, så timen passer for alle.

FRISK er en utholdende styrkeøkt som gir energi! Vi jobber med egen kroppsvekt og øvelser som får opp pulsen. Med positiv musikk og fokus på treningsglede lærer du enkle og effektive styrkeøvelser som også kan bli med på ferie. Øvelsene kan enkelt tilpasses ditt treningsnivå. Personlig trener Theodor ønsker å vise at det er enkelt å få en god styrkeøkt selv når man ikke har tilgang på masse utstyr.