Personlig trening

varhaug-il

Personlig trening vil si at du blir trent og veiledet av en personlig trener som har skreddersydd treningsøkter/treningsprogrammer til deg, ut fra ditt utgangspunkt og dine målsetninger.

Kanskje du ønsker å lære riktig teknikk i knebøy eller markløft? Eller trenger noen som kan følge deg over tid og pushe deg det lille ekstra for å nå et mål du har satt deg? Kanskje klare å ta din første pullup? Eller kanskje du vil ned i vekt, og trenger at noen følger deg opp over tid? Eller kanskje du har stagnert i treningen, og trenger litt hjelp for å komme deg videre?

Uansett hva målet ditt er, så skal en personlig trener planlegge og hjelpe deg til å nå ditt mål gjennom personlig trening og oppfølging som passer for deg, ut fra ditt utgangspunkt.

HVORFOR TRENE MED PERSONLIG TRENER?

  • Treningen din blir skreddersydd til deg, basert på ditt utgangspunkt og dine personlige målsetninger
  • Du får trent regelmessig når du har en fast avtale med en PT
  • Du får hjelp til å lage deg gode og realistiske mål, og en konkret plan for hvordan oppnå dem
  • Treningen blir kjekkere og har en tydelig progresjon
  • Mindre risiko for å pådra deg skader og overbelastninger
  • Du blir utfordret til å gå ut av komfortsonen din, noe som gir bedre resultat og lærer deg hvor mye kapasitet du faktisk har
  • Du når målene dine raskere

 

Vi tilbyr personlig trening på følgende måter:

PT Solo: Du trener alene med personlig trener, og fokuset er 100% på deg og din trening

PT Duo: Du og en annen person kan velge å trene sammen med personlig trener. Om det er en venn/kjæreste/ektefelle/mor/far/søsken etc, så vil personlig trener legge opp trening som passer for dere, hvor dere blir trent og utfordret sammen

PT Small Group: 3-6 personer får tilrettelagt trening sammen i en liten gruppe. Her vil PT legge opp til at dere får en kjekk treningsopplevelse sammen som gruppe, hvor dere blir pushet både av hverandre og personlig trener. Det kan passe fint for en vennegjeng, forening, familie etc.

Priser personlig trening

Presentasjon personlig trener

Du må være medlem av Iden Treningssenter for å benytte deg av PT-tilbudet hos oss.