Status tribune og løpebane

Sommeren er over, og ting begynner å normalisere seg

Utviklingen av anlegget har ikke stoppet opp, og nå er 2.etasje av tribunen snart klar til åpning. Dette vil gi oss nok en god samlingsplass for bygda, og et lokale dere som sponsorer også kan benytte til møter, kurs og lignende.

Vi har også startet jobben med å legge tartan rundt løpebanen. Den skal etter planen stå klar i løpet av september. I forbindelse med det har vi bestemt å investere i en lyshare (slik som Therese Johaug sprang etter på Bislet). Leverandøren som var med på aktivitetsparken har utviklet en variant, og Varhaug IL er en av de første i verden som får denne. I halvsirkelen mot øst bygger vi 2 padeltennisbaner og 1 basketbane. Det er ingen padeltennisbaner i regionen, og jeg er sikker på at disse blir populære. For mer info om padeltennis – trykk her

Vi gleder oss til det står klart og mener selv vi er et av Norges råeste idrettslag!

Utstyrbod for trenere.