Info om turn for høsten 2020

Hei!
Endelig kan vi starte opp med turntrening igjen! Dette har vi gledet oss lenge til!

Nyhet for denne høsten er PARKOUR. Parkour er en bevegelsesidrett, der målet er å komme seg fra A til B på den mest effektive måten. Her handler det om å teste sine egne grenser! 🙂 Tilbudet vil gjelde fra 5.klasse og oppover. Treningstiden blir på søndag ettermiddag/kveld. Klokkeslett er enda ikke helt fastsatt.

Det er flere smittevernregler som vi må forholde oss til, der vi blant annet kun har lov å være 20 stk i turnrommet samtidig, ekstra fokus på håndhygiene og at alle må være helt friske når de er på trening. Derfor vil det være førstemann til mølla, og venteliste på dem som ikke får plass fra starten av.

NB! Har du flere barn du vil melde på, MÅ du fylle ut et barn om gangen!

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Veronica Varhaug på tlf. 45447367 eller mail turn@vil.no.

Vi ønsker at alle skal få plass, men da trenger vi flere voksne som hjelper til.
Dere trenger ikke ha noe forkunnskap om turn – men villige til å gå på kurs etter hvert som det kommer. Ellers må du tåle å svette 😊 Håper DU blir med!