Resultat Varhaugmilå

Flotte forhold for 150 løpere på Varhaugmilå

Pinseaften var det igjen duket for den tradisjonelle Varhaugmila i regi av Varhaug Idrettslag. Dette gateløpet, som er en del av Varhaugmarken, er et populært løp både for mosjonister og for de som konkurrerer mot klokka. Siden det i år kom i pinsehelga, var arrangøren spent på om dere ville bli færre deltakere enn tidligere. Derfor er idrettslaget fornøyd med at 150 løpere stilte til start.

Mange folk rundt løypa som er på 5 km gir en fin ramme for løperne. Også i år var det Svein Ove Risa som var raskest med tiden 33.45. På andre og tredjeplass blant herrene fulgte Ola Tjensvoll 34,39 og Bjøro Nevland på 35,33. Blant damene var det Borgholm Gjerdrem (43,13), Julie Svendsen (52,51) og Oddveig Odland 54,03) som utgjorde pallen.

på den halve distansen var det Jarle Risa (16,31) og Ingrid Nordbotten (20,04) som var raskest.

Varhaugmila er et løp for både store og små, det viser alderen på de påmeldte, med mange unge løpere. Kjempebra!

Digitalt tidtakerutstyr gjorde at alle løperne og publikum fikk tidene fortløpende opp på TV skjerm i målområdet.

Eivind Galtvik

 

Her kan de sjå resultatlista.

Resultat