fotball

Varhaug slo Voll

Etter førtito minutter med stillingskrig, duellering og lite sjanser, tok kampen fyr i minuttene før pause. Først scoret Daniel Sikveland med en lekker utsideavslutning, etter nydelig samspill med Sondre Dvergsdal. Like etterpå utlignet Voll, da Magne Stokka sitt frispark fra førti meter gikk rett i mål. Varhaug var hakket vassere enn Voll i andre omgang, og allerede fem minutter ut i omgangen fikk Ovar Undheim Høyland ballen i bakrom, og trillet inn 2-1. Voll slo mye langt, og så farlige ut på dødballer, men klarte ikke skape de store sjansene. Et kvarter før slutt punkterte Even Voll kampen, da han fikk sette ballen i åpent mål, etter at den gode sisteskansen til Voll mistet ballen i duell med både Voll- og Varhaugspillere. Den fortjente seieren, og gode sesongstarten, gjør at Varhaug kan feire 17. mai på 2.plass på tabellen – kun bak Austrått.

GLENN ANDRÉ FRØYLAND

Kampfakta
Varhaug – Voll 3-1 (1-1)
1-0 Daniel Sikveland (42), 1-1 Magne Stokka (43), 2-1 Ovar Undheim Høyland (50), 3-1 Even Voll (75)